Popularni postovi

NERVOZA ŽELUCA

NERVOZA ŽELUCA:PROBLEMI SA ŽELUCEM SU DANAS SVAKODNEVNICA NERVOZNOG SVIJETA.ČESTE STOLICE,GRČEVI U STOMAKU KOJI NISU BOLOVI VEČ JEDNOSTAVNO NELAGODA KOJA IZAZIVA NERVOZU CIJELOG ORGANIZMA.SVE JE TO PROBLEM SA ŽELUDCEM KOJEM MOŽDA NIŠTA NE FALI OSIM ŠTO SVA NEROVOZA VAŠEG TIJELA SE PRENOSI NA ŽELUDAC,TAKO DA ON RADI UŽURBANO ,GRČEVITO I STVARA RAZNE PROBLEME.

OSOBE KOJE PATE OD NEROVOZE ŽELUCA MOGU DA BUDU VEOMA TEŠKI ,ZAHTJEVNI I DOSADNI PACIJENTI.DOKTORI UGLAVNOM IH NE SVAĆAJU OZBILJNO I PROPISUJU IM LIJEKOVE ZA ŽIVCE I NEROVOZU ILI NEŠTO ZA BOL U ŽELUDCU.
AKO OSJEĆATE NEKE OD PROBLEMA KOJE BI STE MOGLI POVEZATI S OVOM BOLEŠČU IDITE DOKTORU I BUDITE UPORNI DA VADITE NALAZE KOJI ĆE VAM DATI RAZLOG VAŠEG LOŠEG OSJEĆAJA U ŽELUCU.AKO SE NE BUDETE LIJEČILI VRLO LAKO MOŽETE DOBITI ČIR NA ŽELUCU ILI NA DVANASTERCU.RADITE NALAZ NA BAKTERIJE U ŽELUCU,SNIMAJTE GASTROSKOPIJU DA SE VIDI UNUTRŠNJOST ISTOG I JEDNJAK.RADITE STOLICU NA GLJIVICE I RAZNE PARAZITE.
AKO NAĐETE RAZLOG SVOJIH PROBLEMA LIJEČITE SE A AKO NEMA RAZLOGA ONDA SMIRITE SE NA NEKI PRIRODAN NAČIN.LAGAN ŽIVOT BEZ NERVOZE I ŽURBE.LAGANI ČAJEVI OD VEREMA I MAJČINE DUŠICE .PONEKU KAP TINKTURE OD VALERIJANE I SVE CE DA PROĐE.

tags:želudac,grčevi,gastroskopija,

Nema komentara:

Objavi komentar

neplodnost