Popularni postovi

Bolovi u želucu

Bolovi u želucu :To se najčešće čuje,posebno kod žena.Nahlade se dok su mlade,sjede na betonu,nose kratke majice i da ne objašnjavam sve u detalje.Mislili smo se šta da uradimo a da se taj želudac malo smiri.

Kod omladine je na prvom mjestu iz razloga,osim navedenog,što jedu sendviče u školi,ili uveće izađu i pojedu nešto u fast foodu.
To želudac ne voli,posebno ako se to zalije hladnom koka kolom.To kao da si polio benzina na vatru koju hoćeš da ugasiš.Uglavnom sve što više govoriš omladina sve manje sluša.Šta je tu je...
Da bi olakšali muke i sebi i njima treba stvarati naviku pijenja čaja.Ja svojoj djeci svako jutro dok čekaju doručak dam da popiju čaj od verema ,jednu sedmicu, drugu sedmicu pravim čaj kopriva, nana i kunica ,a ostale dvije sedmice pravim čaj od posebne smjese trava koje se u mojoj porodici već odavno koristi kao jedan najbolji čaj za želudac,bubrege i kompletan probavni sistem.

Radi se o strogoj recepturi od 10 trava.
Čajevi ne bi smjeli biti jaki,vreli a ni hladni.Uglavnom, za želudac je najbolje piti pola čaše prije obroka, a pola poslije.


tags:želudac me boli,lijek za želudac,prirodni lijek za želudac ,gastro,čir,spušten želudac,narodni lijek za želudac

Nema komentara:

Objavi komentar

neplodnost